Grzesiek Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Witam. W jednym ze sklepów zoologicznych moją uwagę przykuły Raki. Koszt ok 30zł, pomyslałem czy to nie byłaby dobra alternatywa dla krewetek, które pewnie zostałyby pożarte? Dodam, że planuję zmianę obsasy na 15xneon inessa, 6xpretnik karłowaty, 4x kirysek pstry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewwa Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 pomyslałem czy to nie byłaby dobra alternatywa dla krewetek, które pewnie zostałyby pożarte? Taak, nie zła alternatywa Krewetki zostały by zjedzone przez rybki, a tak rybki zostaną zjedzone przez raki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 pomyslałem czy to nie byłaby dobra alternatywa dla krewetek, które pewnie zostałyby pożarte? Taak, nie zła alternatywa Krewetki zostały by zjedzone przez rybki, a tak rybki zostaną zjedzone przez raki... I wszystkie rośliny zostaną wycięte Link to comment Share on other sites More sharing options...
covax2 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 podpisuje sie pod przedmówcami i kolejna rzecz jesli sa to raki szare to nie kupuj, bo jeśli takiego pozniej wyrzucisz gdy sie znudzi to dziadostwo sie rozpleni w byle kaluzy i zbiornikach wodnych , wytnie wszystko - doslownie pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiwus Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 roslinki wyciete? zeby tylko roslinki, jesli masz jakies ryby czy krewetki to brak przyszlosci dla nich raki to dobra sprawa jak masz ogromne akwaria, ale hmm z roslinami sztucznymi;p chcesz raka?? zrob oczko wodne na podworku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted January 25, 2009 Author Share Posted January 25, 2009 No nic, więc to jednak był kiepski pomysł ok dzięki za porady Pozdrawiam i temat uznaję za zamknięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts