patuu97 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Po pierwsze chciała bym się przywitać, ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum. Mam nadzieję, że temat umieściłam w odpowiednim dziale. Mam nadzieję, że podobnego tematu było. Od niedawna w moim akwarium zamieszkały otoski . W sklepach zologicznych w moim mieście te rybki żadko bywają, więc nasuwa mi się pytanie: czy jeśli będę chciała dokupić jeszcze kilka tych rybek mogę wybrać inny gatunek? Z góry dziękuję za odpowieź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristopor Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 A istnieją w ogóle różne gatunki otosków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan1910 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Czemu nie kolor im różnicy nie zrobi a gatunek jest ten sam więc problemu nie ma. Jeśli będziesz miał pytania pisz proszę na ten e mail jordan1910@interia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 A w ogóle są różne rodzaje otosków??? Jakie masz akwa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patuu97 Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 Akwarium ma 125 litrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1379 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Najlepiej gdybyś zdecydował się na jeden gatunek otosków, ponieważ w większym statku lepiej się czyją, a otoski to przecież ryby stadne. Zapytaj z zoologicznym o możliwość zamówienia tych rybek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Akwarium ma 125 litrów Podała byś całą obsadę bo może być tak, że dodasz otoski i będzie już przerybienie (uważam, że tego nie chcesz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patuu97 Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 7x neon inessa 5x samica gupik 2x samiec gupik 6x kirysek pstry 1x danio 1x molinezja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divester Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 7x neon inessa - za mało ich, dokup co najmniej 5 5x samica gupik - ok 2x samiec gupik - ok 6x kirysek pstry - ok 1x danio - są to ryby stadne (co najmniej 6 sztuk) 1x molinezja - trzymamy ja w haremach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts