DzikNaGrzybach Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Czy na tej szafce mogl bym ustawic akwarium 60l??? (1szafka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Zrob zdjecie calej szafki lacznie z wnetrzem. Otworz drzwiczki i pokaz jak wyglada srodek. Musi tez byc widac rozstaw nóżek. Tylko zanim zrobisz zdjecie wyciagnij wszystko z szafki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikNaGrzybach Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 moge zrobic zdjecie ale z zawartością jak bym wszystko wywalil to mama by mnie chyba zabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Oczywiście jeżeli chodzi o szafkę to blat na pewno się nie połamie ni nie wygnie. Co do środka to wiadomo że są tam półki i nie ma przegrody. Jedynym problemem może być przechył szafki w rąb, bo z tyłu trzyma ją tylko pilśnia. Wejdź na tą szafkę poskacz poruszaj się jak nie będzie objawów to stawiaj, a najlepszym sposobem było by dokręcenie jej do tej szafki z boku jednym czy dwoma wkrętami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikNaGrzybach Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 dzieki sprawdze ale mi sie wydaje ze to jest mocna szafka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Tak jak napisałem szafka wytrzyma, jedynym problemem może być przechył, dokręcenie jej do szafki obok rozwiązało by to Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikNaGrzybach Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 troche probowalem ja przechylac na boki -wogule sie nie ruszyła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 To stawiaj, tylko matę podłóż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikNaGrzybach Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 tak mate kupie,pod tym akwa co teraz mam jest taka szmatka jakby mata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts