peter1979 Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 W zwiazku z tym ze mieszkam poza granicami Polski i mam poki co maly dostep do testow moze ktos mi pomoze czy paski TETRA 6 w 1 daje jakies dobre pomiary czy lepiej kupic kazdy test z osobna.Chodzi o to ze za kazdym razem pomiaru mam wszystko dobrze,czy przed podmiana wody czy po.Oczywiscie pomiary sa inne ale to i tak zawsze jest wszystko ok.Rybki smigaja,sa zdrowe.Czy to mozliwe ze woda jest odpowiednia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamlolik Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 To to samo, tylko jedno w sześciopaku. A co do obsady to brak słów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 To to samo, tylko jedno w sześciopaku. A co do obsady to brak słów.To nie to samo. Testy paskowe są niedokładne,ale nie musisz w nie inwestować jeśli nie potrzebujesz znać dokładnych parametrów wody. Za granicą również można bez przeszkód kupić testy kropelkowe jak i również paskowe. Kahl: Zamieszczono: 01.10.2010 00:24Nie wiem dlaczego odkopałeś 'Adamlolik' taki stary temat. Przyszłościowo: nie rób tego więcej. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts