Kapiq99 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Hej, czy ktoś z Was kupował roślinki od tego sprzedawcy? Jeśli tak to proszę o opinie. Jestem zainteresowany tym zestawem, czy będzie dobry na początek? http://www.allegro.pl/item524737182_mega_promocja_na_start27szt_13gat_kasandra_elk.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ja się niedługo tam wybieram bo dałam radę przekonać mamę Więc coś chcesz to mogę oblookać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapiq99 Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 he, dobrze masz, dzięki za chęci ale chodzi mi głównie o sprzedaż za pośrednictwem allegro, ale rozejrzyj się i zdaj relacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Ano oczywiście iż się rozejrzę Nie boisz się że w zimę roślinki zmarzną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 podziel sie spostrzeżeniami u kasandry tez planuje zrobić tam zakupy Link to comment Share on other sites More sharing options...
athshe Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 odświeżam wątek, bo też chcę kupić rośliny u tego sprzedawcy przez allegro. Napiszcie, jak poszło, czy przetrwały transport i jakiej są jakości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiwus Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 ja kupowalem wiele razy. Moge spokojnie polecic rosliny doszly po 3 dniach od wyslania i byly w idealnym, nienaruszonym stanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyq20 Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Ja dodam tylko dla tych, ktorzy by nie wiedziely Zamiast na allegro polecam kupowac w sklepie 'kasandra' http://www.holenderskie.nazwa.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts