Zu12la Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Mam akwarium 70 l. Moja obsada to: 2 danio malabarskie 6 kardynałków 2 glonojady 2 kirysy pstre 3 mieczyki 4 molinezje Chciałabym coś jeszcze do nich dodać. Tylko... nie wiem co... Pomożecie? Szczerze powiedziawszy chciałabym mieć nową obsadę... I co mam zrobić????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 A jakie rybki chcesz mieć małe, duże może konkretnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 może parkę ramirezów - ale chyba byś musiał coś oddać Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 2 danio malabarskie 6 kardynałków 2 glonojady 2 kirysy pstre 3 mieczyki 4 molinezje Glonojady za duze sa na 60 litrow. Zamiast nich proponuje dokupic 4 kiryski pstre. Ja bym oddala mieczyki i molinezje. Zbyt kolorowo w akwarium to bezsens. Na upartego moze byc tak: 6 danio malabarskie 6 kardynałków 6 kiryskow pstrych 6 razbor klinowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zu12la Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 Bardzo chciałabym żeby z mojej obsady zostały u mnie molinezje (u mnie się bardzo łatwo rozmnażają), i żeby dołączyły gupiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 oddaj mieczyki lub wymień na gupiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts