SonGoten Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Mam pytanie mial ktos juz doczynienia z ta roslinka ? Jesli tak jak ja przycinac ? Na jaka wysokosc ? Oglilnie jak o nia dbac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Roślina która potrzebuje wysokiego światła (min.0,40w na l) Lubi żyzne podłoże oraz rośnie do 7 cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SonGoten Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Ok dzieki mam ok 0.56w na 1 litr wody. A moze mi ktos napisac jak ja sie przycina czy moge np odciac ja ok 2 cm od podloza czy jak ? Da sie moze jakos przyspieszyc powstawanie nowych pedow zeby to sie zagescilo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SonGoten Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Odswiezam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DRAGO_ Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Pewnie możesz ja podciąć ale jak to będzie wyglądało?Zeszpecisz ją tylko. Sadzisz ją a ona sama ci się rozrośnie. Ona puszcza pędy pod podłożem z których wyrastają następne sadzonki. Poczekasz a sama ci się rozrośnie przy takim oświetleniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts