pablooswiecim Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 witam dzis wszystko jest robione . tzn mech na kamieniu oraz roslinki za kamieniem . mysle ze sie rosrosnie . jeszcze dodam korzen i jakies kamienie . Pasują te kamienie po prawo ? zaraz za nimi jest filtr ktorego nie widac tak jak na pierwszym zdjeciu . dałem go na scianke bocznz przed dodaniem krewetek obwiaze go jakas paczocha . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted August 2, 2010 Administrator Share Posted August 2, 2010 Posprzątałem cały ten temat. Teraz sprawy formalne: - do założyciela tematu: viewtopic.php?f=22&t=1937 Czas na dostosowanie tematu 24h. Potem usuwam go a Ty dostajesz ostrzeżenie! Jesteś już długo na forum i takie rzeczy powinieneś wiedzieć. Drugie ostrzeżenie będzie za pisownie. - do wpisujących się tutaj we wcześniejszych postach: Nie chce mi się wnikać kto zaczął, po co i dlaczego. Usunąłem wpisy. Jeżeli sytuacja się powtórzy jeszcze raz. Dostaniecie wolne na jakiś czas. Mam nadzieję, że wszystkie kwestie tutaj opisane są jasne i przejrzyste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts