Raafał Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 zauwazyłem jak w moim akwa bocja wspaniała gania sumika szklistego. czy powinienem je oddzielić? mam akwa od 1 m-c. jeden skalar mi padł gdyz spadła temp wody do 21 stopni. obsada: 75l 2 welonki 1 skalar 2 sumik szklisty 2 bocja wspaniała 1 dlugonos ciernisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 welonki oddaj komuś bo to zimnolubne rybki ;] skalar minimum 150L chyba .. napewno o wysokosci minimum 50cm ;] a co do tych rybek.. ja bym jeszcze zostawił i popatrzył moze bocja tylko przegania sumika z swojego "terenu".. chociaż nie wiem czy one sa terytorialne pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raafał Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 czy welonki mi padną. ta pogoń za sumikami to w trakcie karmienia więc myślę ze zbytnio nie musze ie martwic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Eee Przy karmieniu to raczej nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts