krzyss97 Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 neon czerwony--dlaczego nie plywaja lawicowo jak inessa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Człowieku ty masz za dużo tych ryb stanowczo!!! I jeszcze chcesz dołożyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 A powiedz mi gdzie one mają pływać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator adminnew Posted January 2, 2009 Administrator Share Posted January 2, 2009 W 20 litrach to choćby część ryb była w jednym rogu, a reszta po przeciwnej stronie to i tak czują się jak w jednej ławicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekW Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Mądre słowa adminie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 W 20 litrach to choćby część ryb była w jednym rogu, a reszta po przeciwnej stronie to i tak czują się jak w jednej ławicy.Tak .W 20-stu litrach to cały ten mix jest jak jedna ławica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 A to dziwne że jeszcze się mieszczą w tym akwa...? To już nie jest ławica, ona żyją jak w konserwie xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikom Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Kompletna zupa rybna Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 w takim akwa to się czują jak w ławicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikom Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 NA prośbę założyciela tematu mam tu wkleić zdjęcia molinezji pomarańczowej i oto one: ta akurat jest okocona Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyss97 Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 uruchomilem wieksze akwarium i jakos moje neonki czerwone nie plywaja tak w grupie jak np. u mojego kuzyna neonki inessa--czy czerwone sa mniej stadne czy po prostu musi minac pare dni zeby sie oswoily z wiekszym akwarium i w koncu zaczna byc bardzije zwarte?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Moje neonki tez sie "rozłażą" po calym akwarium. Kazda z tych rybek ma swoj charakter. Samce walcza ze soba, parki sie chowaja do tarla, czesc plywa w zwartym stadzie (najczesciej 6-8 sztuk) a reszta gdzie chce. Neonki potrzebuja swojego towarzystwa ale nie zawsze plywaja wszystkie razem. To normalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts