krzyss97 Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 pytanie odnosnie razbor. chce kupic sobie razbory ale nei wiem czy sa to ryby az tak stadne jak neonki--chodzi mi o to czy tak jak neonki caly czas zawsze plywaja razem. wydaje mi sie ze jednak az nie plywaja takie "zbite" jak neony ale do konca nie wiem wiec prosze o wskazowke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkwarystaR Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Tak, razbory klinowe prawie na pewno. Ale nie wiem czy inne też. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 pytanie odnosnie razbor. chce kupic sobie razbory ale nei wiem czy sa to ryby az tak stadne jak neonki--chodzi mi o to czy tak jak neonki caly czas zawsze plywaja razem. wydaje mi sie ze jednak az nie plywaja takie "zbite" jak neony ale do konca nie wiem wiec prosze o wskazowke. Niby te i te to ryby stadne, ale trzeba dodać że neonki to ryby ławicowe a razbory nie. Więc brzanki nie pływają tak jak neony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkwarystaR Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 pytanie odnosnie razbor. chce kupic sobie razbory ale nei wiem czy sa to ryby az tak stadne jak neonki--chodzi mi o to czy tak jak neonki caly czas zawsze plywaja razem. wydaje mi sie ze jednak az nie plywaja takie "zbite" jak neony ale do konca nie wiem wiec prosze o wskazowke. Niby te i te to ryby stadne, ale trzeba dodać że neonki to ryby ławicowe a brzanki nie. Więc brzanki nie pływają tak jak neony. Jemu chyba chodzi o razbory, a nie o brzanki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Przepraszam przejęzyczenie. Zaraz to zmienię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts