Sillverr12 Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 SIEMA mam filr AT-201 jak jest dobry powiedzcie a jesli mam nmienic to tez powiedzcie:d SZUKAM DOBREGO I TANIEGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 http://www.allegro.pl/item511197174_tet ... ratis.html a jak nie masz kasy to http://www.allegro.pl/item512016695_fil ... fzn_3.html ale ten pierwszy to jest nieporównywalnie lepszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillverr12 Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 MAM KASE ALE JAK WYJDZIE Z TANSZYM TO BEDE PONAD 100 ZL NA + A JAK SLABSZY NIEPOMOZE WEZME TEGO ZA 200+ DZIEKI ZA POMOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapiq99 Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 jak masz kase to bierz TETRA TEC EX-700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillverr12 Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 no wlasie go wezme jak tamten tanszy nieda rady bo jak da rade i po tygodniu sprawdze NOx i bedzie dobrze to zostawie a jak bedzie zle to sprzedam i kupie ex-700 . ej bo mi chodzi oto zeby mniej wydac bo jak ten tanszy bedzie dobry i poziom NOx bedzie stabilny to zostawie tanszy i ponad 100 do przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewwa Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Filtr jest ostatnią rzeczą, na której można oszczędzać. Jeżeli już decydujesz się na zakup nowego filtra lepiej jest wydać więcej i zainwestować w droższy i tym samym lepszy filtr (tutaj: tetra tec ex700). Filtr ten spokojnie będzie Ci pracował przez wiele lat bez żadnych awarii, czego przy innych tańszych filtrach pewnym być nie możesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillverr12 Posted January 6, 2009 Author Share Posted January 6, 2009 wiecie co sie okazalo ze woda w wodociagach ma ponad 80mg/l azotanów i dla tego zdychaly a filtr nadarza sorry za bledy mod: nie sorry tylko pisz tak jak Cie w szkole uczyli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts