zuzlid Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Myślę że większość z Was legnie ze śmiechu na dywanie ale muszę się zapytać bo nie bardzo mam kogo. Ani ja ani córka za bystre w elektryce nie jesteśmy a wczytując się w forum wnioskuję ze 15W które mam w pokrywie na moim akwa to mało...więc pytam się: CZY W MOGĘ TAM WŁOŻYĆ WIĘKSZĄ ŚWIETLÓWKĘ CZY TO DZIAŁA INACZEJ NIŻ ZWYKŁA ŻARÓWKA? Nie śmiejcie się ...typowa ze mnie humanistka ...W ŻYCIU NIE MIAŁAM DO CZYNIENIA Z JARZENIÓWKAMI...jak czytam o przerabianiu pokryw to czarno to widzę...kontaktu sobie sama nie wymienię więc chyba nie dam rady z takimi przeróbkami AKWARIUM 60X30X35 OŚWIETLENIE 15 W... świetlówka taka jak była w zestawie.....czyli nie wiem jaka ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted April 13, 2010 Administrator Share Posted April 13, 2010 Dasz radę. Wyjście jest proste: -kup rośliny cieniolubne i po sprawie. -druga opcja: gotowy zestaw oświetlenia. Tylko przykręcić i finisz. Ja tez jestem blondynem i nie ma to nic do rzeczy Chyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzlid Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 Dasz radę. Wyjście jest proste: -kup rośliny cieniolubne i po sprawie. -druga opcja: gotowy zestaw oświetlenia. Tylko przykręcić i finisz. roślinki znajdę sama..... a jeśli zmiana tp gotowy zestaw jaki? znajdę na allegro? i czym mam sie kierowac w poszukiwaniach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Takie coś możesz kupić i aby zamocować do pokrywy http://allegro.pl/item982696273_oprawa_ ... _lm15.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts