AkwarystaArtur1 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Cześć wszystkim. Kleiłem korzeń red moor + otoczaki tak żeby wyglądało to bardziej naturalnie (silikonu nie będzie widać) ale pojawił się problem. Całość skleiłem dokładnie tydzień temu i nadal czuć lekką woń octu. Silikon nie jest przeterminowany, otwierany na świeżo, nie leżakował gdzieś w szafce już po otwarciu. Mogę to już bezpiecznie wkładać do zbiornika czy nie? Nie mam możliwości zanurzenia go w żadnym wiadrze itd - całość jest zbyt duża tak żeby się mógł pomoczyć z dala od ryb. Jest to delikatna woń - wyczuwalna tylko gdy zbliży się do niego nos - ale wolałbym chyba jak nie byłoby tego czuć wcale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo130 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Spokojnie możesz działać dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkwarystaArtur1 Posted January 6, 2022 Author Share Posted January 6, 2022 Wiarygodna odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Spokojnie możesz to wkładać do baniaczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts