psyho39 Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Może zostanę posądzony o sadyzm,ale nurtuje mnie pytanie o karmienie moich Kakadu narybkiem gupika lub innych ewentualnie żywo rodnych rybek. Czy ktoś ktoś już z was próbował to robić? Czy taka dieta nie jest szkodliwą? No i czy będą moje ryby zdolne wyłapać całą karmę zanim ta urośnie i zacznie sama się mnożyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ithanoss Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Miałem kiedyś spore akwarium gdzie było kilkanaście gupików + dwa skalary - prawie nie musiałem karmić, taka kolej rzeczy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLB Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Moje Apisto. Hangsloi zjadały narybek gupika i nic się nie działo. Musisz wziąć też pod uwagę to, że kakadu nie pozwoli osiągnąć małym rybkom dorosłego wieku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts