sp1k3 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Witam, Czy to jest jakaś odmiana kolorystyczna, płetw ? Czy to przeciętny bojownik ?Kupiłem sobie, nie patrząc na jakieś tam odmiany, ale sprzedawca twierdził, że to niby jakaś nowa odmiana wyhodowana jest. Podchodzę do tego z przymrużeniem oka i w sumie jest mi to obojętne ale wolę zapytać I proszę o odpowiedź osoby, które mają o tym wiedzę. Nie proszę o post typu "Nie słuchaj sprzedawcy !" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Ładny double tail, ale na pewno żaden rarytas Odmiana kolorystyczna to chyba "butterfly" - sądząc po tym, że płetwy są dwubarwne, zaś jeden z kolorów stanowi jednolitą obramówkę. Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić Żaden ze mnie spec, co najwyżej amator bojowników. A co do "przeciętności" to bardzo względne pojęcie. Zoologiczne sieciówki w miastach sprzedają odmiany tego typu za mniej niż dychę (i to masowo), a sklepy na allegro wystawiają podobne bettasy np. po +/- 20-30 zł. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts