irlandczyk007 Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 (edited) Uchwyt os swietlówki szlak trafiłjakie oswietlenie zakupic.Myslałem nadhttp://allegro.pl/diversa-lampa-led-intenso-13w-50cm-hit-i4745080467.htmldoradzcie cos proszew akwarium chce chodowac rónież roslinkiakwarium 25l panorama Pisownia +1. /darekbart Edited November 1, 2014 by irlandczyk007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZMC Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 (edited) Masz pokrywę do tego akwarium? Edited November 1, 2014 by AdrianZMC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irlandczyk007 Posted November 1, 2014 Author Share Posted November 1, 2014 tak mam ale jest według mnie urwny uchyt na swietlówke Skoro jeden punkt ostrzeżenia za pisownię nie przyniósł skutku to dodam jeszcze +3 /splend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZMC Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 (edited) uchwyt możesz zawsze do kupić np na allegro lub w sklepach elektrycznych taniej ci wyjdzie niż ta belka oświetleniowa zresztą nie opłaca ci się kupować takiej belki za te pieniądze do takiego litrażu,druga kwestia to kwestia kurzu w baniaku przy takiej lampie koszt uchwytu takiego to granica paru złotych Zdania zaczynaj wielką literą i kończ kropką, używaj znaków interpunkcyjnych. /darekbart Edited November 1, 2014 by darekbart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irlandczyk007 Posted November 1, 2014 Author Share Posted November 1, 2014 Jestem w Irlandii wiec nie mam dostępu do tego.Powiedz mi daj jakiegoś linka do takiego uchwytu.Wtedy hak już to kupimy podaj mi namiary na led albo na świetlówkę. Dzięki. +1 ./darekbart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZMC Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 http://allegro.pl/aquael-lampa-decolight-led-5w-promocja-i4754332026.html Osobiście mam styczność z tym oświetleniem. Polecam naprawdę mocno święci,nie ma grobowca w akwarium.Roślin nie mam jakoś specjalnie wymagających ale przy tej lampie i nawozach doskonale rosną.Jest to nowy typ oświetlenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts