skalar2 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Chciałbym się was zapytać jakie warunki są potrzebne do tego, aby welony skłonić do tarła? Chodzi mi o jakieś praktyczne porady wieloletnich hodowców, a nie coś w stylu "google nie gryzie". Gdzieś czytałem, że welony przystępują do tarła po okresowej zmianie temperatury wody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madk Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 (edited) No skoro karasie trą sie od maja do lipca no to chyba temperaturę masz no i przydał by się pewnie muł na dnie czy coś przynajmniej karpiowate lubią muł ogólnie przy nich powinien być muł no i w sumie jakiś gęsty busz żeby było na czym ikrę złożyć ale czy ja wiem czy ty te welony rozmnożysz myślę że w sprzedaży są same samice ale tego nie jestem pewien . Madk, błagam Cię, użyj czasami jakiegoś przecinka czy kropki. Pomóż innym Cię zrozumieć. /ahr/ Edited August 27, 2014 by ahr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts