KUBKENS Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Witam. Mam akwarium 112 litrów,a w nim 3 platki, 2 gupiki młode, które sie uchowaly, 6 żałobniczek, 4 kiryski i zbrojnika niebieskiego. Moge tutaj dołożyć bojownika? Brat trzyma bojka w kuli troche mu opowiedziałem i chciałby zmienić te warunki lecz nie ma jak. Postanowiłem sie was poradzić czy mógłbym do swojego akwa z tą obsadą go wpuścić ? W dodatku później można pomyśleć o jakichś 2 samiczkach bojka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKubinarj Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 (edited) raczej tak, ale jak ja wsadziłem bojownika do akwa z neonami to dziwnie znikł Raczej +1 (spam)! Edited July 24, 2014 by nemo130 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick1234 Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Ciężko bez testów wody stwierdzić warunki dla ryb ale wydaje mi się,że wszędzie będzie mu lepiej niż w kuli...do kuli proponuję dokupić cukierki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBKENS Posted July 23, 2014 Author Share Posted July 23, 2014 Wode miałby u mnie taką samą jaką ma teraz w kuli. PH 7,5 to jest pewne na 100 %, twardość dawno już szczerze mówiąc nie mierzona, ale wiem, po tych pierwszych mierzeniach, że woda nie była jakoś mocno twarda. Żałobniczki mu nie będą przeszkadzać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts