Michał2001 Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Czy do rozmnażania się krewetek Crystal potrzebuję odmiany Red i Black ??? Mam same Crystal Red i niewiem czy mogą się tak same rozmnażac i czy muszę dokupić jeszcze Black? Nie zakładaj dwóch tematów dotyczących tego samego zagadnienia. Nie przyspieszy to w żaden sposób uzyskania odpowiedzi... Co najwyżej - uzyskanie ostrzeżenia. / Luna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek1702 Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 serio? Czytałeś coś o tych krewetkach przed zakupem? Odpowiedz szczerze. Odmiana kolorystyczna nie ma znaczenia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał2001 Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 No ja czytałem, ale jakiś koleś pisał że muszą być Red i Black żeby sie rozmnażały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario71 Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Kolor krewetki nie ma nic do tego hehe , musisz tylko pamiętać ze czerwona Crystal posiada cechy recesywne czyli po jakimś czasie pojawia ci się czarne z kolejnych miotów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts