kubsonpl007 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Witam mam problem z mieczykiem, nie wiem co z nim nie tak, a mianowicie: - leży brzuchem na dnie . - Szybko chodzą mu skrzela - Jak już się podniesie, to powoli pływa Wglądem nie przypomina chorej ryby.. Mam 4 mieczyki, 3 zdrowe zachowują się bardzo dobrze Może jest to spowodowane, wyższą temperaturą ? 28-29*C ? Ponieważ jestem w trakcie leczenia ospy rybiej . używam środka CMF od tropical. Proszę was o pomoc . Ponieważ szkoda mi tego mieczyka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysio123 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 (edited) Najprawdopodobniej zdechnie, wina leku. Oczywiście mogę się mylić... Edit:Czy ten lek to Ichtio? Ja nim leczyłem. Edit:Przy leczeniu lekami zazwyczaj kuracja kończy się śmiercią kilku rybek. Mi zdechł zbrojnik lamparci. I też mi go było szkoda, wiem jak to jest... Edited January 27, 2014 by Kirysio123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubsonpl007 Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 Wielka szkoda Ale czekam na inne odpowiedzi, może ktoś miał coś podobnego . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoninX Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Mojej moli przeszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysio123 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 A co do moli moja molka też tak się zachowywała i za kilka dni dostała ospy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubsonpl007 Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 Moja miała ostrą ospę, tylko, że jej zniknęła teraz dziwnie się zachowuję. Edit: 27.01.2014r 20:42 Niestety, zobaczyłem go leżącego do góry brzuchem na kamieniach, umarł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts