wikita97 Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Wymiary Akwarium: 32x25x14cmPojemność: 11.2LData założenia: 2 stycznia 2014Ogrzewanie: 26 °C grzalka z termostatem 50 vPodmiany:: 1L tydzieńPodłoże: węglowe 1 kgPokarmy: Tetra Betta GranulesFiltr: AQAEL Fan Mini Plus 250L/hObsada: Bojownik umaszczenia czerwonego.Rośliny: AnubiasWitam i z gory przepraszam ze tak chaotyczny opis , ale dodaje temat z telefonu. To moje pierwsze akwarium (wiem ze jest za male ale niebawem sie to zmieni) . Mam kilka pytan :Jakie roslinki moge tam jeszcze dodac ?Moja rybka dziwnie sie zachowuje plywa do tylu w kierunku filtra czy mozliwe jest ze mam zamocno ustawiona sile wciagania zanieczyszczen i rybka nie radzi sobie z cisnieniem ?Krytykujcie oceniajcie i piszcie szczerze co o tym myslicie.http://www.bojownik.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=13282 Bądź tak miła i zalinkuj zdjęcia bezpośrednio albo wrzuć je tutaj na forum. /ahr/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Zwiększ podmiany do 2l na tydzień, skręć maksymalnie filtr. Co to jest podłoże węglowe - węgiel aktywny? I to tyle bez zdjęć. Przydałoby się podać pH, GH i KH wody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Akwarium założone 4 dni temu i już pływa w nim ryba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts