maly_cinek Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 (edited) Mam pytanie co do pokrywy do akwarium. Mam zrobione przedłużenie ściany z regipsu i są zrobione tam trzy wnęki w prześwitem miedzy salonem a przedpokojem. Chciałbym wstawić tam akwarium i czy będę potrzebował tam pokrywę? Edited January 6, 2014 by Gagatek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karwos00 Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 A na czym to akwarium ma stać - we wnęce ściany zrobionej z regipsu ?? Baniak waży trochę i ja bym nie ryzykował - kwestia wielkości baniaka - ale 100l to waga ok 130-nawet 150kg. A jak nad nim też jest regips to pokrywa wskazana bo z czasem może zacząć puchnąć od wilgoci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_cinek Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 (edited) na podstawie z rygipsu ale stelaż mocny no i w tej wnęce zmieści mi się akwarium trochę ponad 50 litrów. a czy ktoś może zna firmę która zajmuje się robieniem pokryw pod wymiar? Regulamin 6.1 . Wymagane jest dbanie o poprawność gramatyczną i ortograficzną wypowiedzi. Edited January 7, 2014 by Gagatek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts