Donk Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 (edited) Witam. Mam pytanie w sprawie karmienia muszlowców dokładnie chodzi o Lamprologus ocellatus i Altolamprologus sp.c sumbu shell. Czym je karmić?? Możecie polecić jakieś pokarmy dobrych firm? Obecnie mam OSI Spirulina, OSI VividColor, NF Premium cichlid plant i mrożonkę oczlika. Z tego co czytałem to oczlik jak najbardziej się nadaję a co z resztą pokarmów? Pozdrawiam edit. Taki zestaw byłby ok JBL NOVO Tangajika + Naturefood Premium Cichlid + od czas do czas cyklop. Edited November 20, 2013 by Donk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonio61 Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Witaj jeśli chodzi o mrożonki to -solowiec ,wodzień, czarny komar , moina, wrotka ,od czasu do czasu możesz podać ,spirulinę i dallio plus -pokarm suchy z dodatkiem czosnku . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts