Kanciorek Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 A więc tak , w moje ręce wpadła kostka 30 l zalana już 3 tygodnie temu i pomysł jest następujący:Aquael Shrimp Set 30 Filtr Aquael Pat Mini Grzałka 10 W Oświetlenie AquaEl Deco Light 11W + nocne niebieskie led. Parametry wody (testy paskowe JBL) No2 - 0 No3 - 0 GH - >7 KH - 6 PH 6,8 Podłoże biały żwirek + kulki gliniano-torfowe FloraAnubias barterii Ceratophyllum L. alernatera reineckii hygrophila stricta ludwigia repens hydrocotyle sp japan mech willow roślinki pływające z nic w świece nie mogę sobie przypomnieć nazwy.Jak źle zidentyfikowałem którąś roślinkę to proszę o poprawę. Nawożenie:Eksperyment z nawozem Aqua Gainer z alledrogo Co2 w płynie. Fauna 10 x Neocaridina heteropoda var. red (maleństwa) Jutro do zbiorniczka zawitają 1+2 Aphyosemion australe Chciałbym jeszcze dodać 5 x BABAULTI GREEN 5 x BLUE RILI Chyba działy Ci się pomyliły... Mapet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek1702 Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Blue rili będą się krzyżować z rc i nic ciekawego z tego nie wyjdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanciorek Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 (edited) Co do Blue Rili tak jak napisałem to przyszłość wiec będziemy się martwic później a tymczasem do zbiorniczka dołączyła parka Kap Lopeza. Sorry za jakość zdjęć. samiczki nie mogę uchwycić Edited October 28, 2013 by Kanciorek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts