yarccom Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Jako, że ostatnio sie nazbierało rybek czas uporządkować obsadę Akwarium 200l dno 100x50 cm Obecnie mam 2x skalar młode od 6 cm 8x danio czerwone 2x neon innesa 2x otosek 25x gupik endlera 2x ramireza 2x kakadu Chce się pozbyć: 8x danio czerwone 2x neon innesa Dołożyć chce: parkę skalarów 2x pielęgnica electric blue Ławicę gupików endlera z checią zamienię na coś innego większego na chwilę obecną nie widac ich w tym akwarium Jakieś propozycje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endii Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Na Twoim miejscu skalarów raczej bym już nie dokładał, jedna parka wystarczy. Co do reszty... Gupiki do zlikwidowanie lub redukcji, dokup z 4 otoski. Kakadu i ramirezy to raczej złe połączenie. Co do tych electric blue to raczej chodziło Ci o pielęgniczki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yarccom Posted October 20, 2013 Author Share Posted October 20, 2013 Noo gupiki, neonki i danio już oddane Szukam jakieś ławicy Myślałem o zwinniku Blehlera ok 15 sztuk Skalary koi 3 szt i skalary złote 3 szt z tego mają być 2 parki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yarccom Posted October 22, 2013 Author Share Posted October 22, 2013 (edited) OK, wybór padł na Zwiniki Blehera. Obecna obsada: 15x zwinnik Blehera 5x gupik Endlera (nie wyłowiłem wszystkich jak sie dzień później okazało) 3x skalar Koi 3x skalar złoty 2x otosek 2x ramireza 2x kakadu 2x raczek CPO Skalary jak sie dobiora w pary to reszta do oddania wyszedł biotop Ameryki Płd Pisownia! Edited October 22, 2013 by nemo130 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts