czechu Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Mam w małym akwarium tylko raczka i coś plastikowego i uznałem , że skoro zlikwidowałem plastik innym akwarium to czemu nie zlikwiduję raczkowi ...Mam już dwie wysokie roślinki , jedna wygląda jak pokrzywa a druga jak wodorosty z listkami ... Czy on ich nie zniszczy i czy żwir jest dla niego odpowiedni ? Czy może zmienić na piasek ? Raczka mam od kwietnia jak coś Ale karmię go tylko tymi specjalnymi waflami ... Czy mogę dawać mu coś innego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba90 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Raczek nie zniszczy Ci roślin. Żwirek jak najbardziej odpowiedni. Może mu też podawać ochotkę i inne pokarmy zwierzęce. Dodaj mu kilka rurek bambusowych żeby miał się gdzie chować. A czemu tylko jeden? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czechu Posted July 3, 2013 Author Share Posted July 3, 2013 Raczek nie zniszczy Ci roślin. Żwirek jak najbardziej odpowiedni. Może mu też podawać ochotkę i inne pokarmy zwierzęce. Dodaj mu kilka rurek bambusowych żeby miał się gdzie chować. A czemu tylko jeden? Bo akwarium jest za małe na dwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba90 Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Jaki litraż akwarium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts