Nikejla1133 Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Czy jak mam filrt napowietrzający potrzebuje też pompki??? (Mam bojowniki i kiryski lamparcie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beniek Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 (edited) To może napisz model tego filtru? Może po prostu pomyliłaś z zwykłym napowietrzaniem. Dodatkowo każde akwarium potrzebuje filtr ( czyt. "pompka") jest to bardzo ważny element akwarium, dzięki któremu w akwarium zachodzi cykl azotowy. Edited June 26, 2013 by Beniek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikejla1133 Posted June 26, 2013 Author Share Posted June 26, 2013 To może napisz model tego filtru? Może po prostu pomyliłaś z zwykłym napowietrzaniem. Dodatkowo każde akwarium potrzebuje filtr ( czyt. "pompka") jest to bardzo ważny element akwarium, dzięki któremu w akwarium zachodzi proces azotowy. Zamawiam go z allegro wiem o nim tyle:Filtr wewnętrzny z deszczownią - 300l/h -pobór mocy 2W -na powietrzacz - duża powierzchnia filtrująca Link to comment Share on other sites More sharing options...
beny_81 Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Nie, nie potrzebujesz,wystarczy że filtr będzie powodował falowanie tafli wody. Wysyłane z mojego MT15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikejla1133 Posted June 26, 2013 Author Share Posted June 26, 2013 Nie, nie potrzebujesz,wystarczy że filtr będzie powodował falowanie tafli wody. Wysyłane z mojego MT15i za pomocą Tapatalk 2 Dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts