lukaszking Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 witam was chcę zrobić inkubator dla glonojadów samemu juz przyszykowałem rurkę plastikową i chcę ja obkleić kamyczkami tylko nie wiem czy moze byc sylikon uniwersalny czy jakikolwiek i czy nie zaszkodzi to rybom prosze o pomoc czy tylko do akwarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 witam was chcę zrobić inkubator dla glonojadów samemu juz przyszykowałem rurkę plastikową i chcę ja obkleić kamyczkami tylko nie wiem czy moze byc sylikon uniwersalny czy jakikolwiek i czy nie zaszkodzi to rybom prosze o pomoc czy tylko do akwariuminkubator ?? chyba kryjówkę jak już ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluee15 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 http://allegro.pl/item620424255_inkubat ... rotka.html Może chodzi o to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturooo_94 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Ja bym nie ryzykował z zwykłym, wolałbym dołożyć i kupić sylikon akwarystyczny 8-) . Co do zwykłego sylikonu zdania są podzielone choć można kupić gotowy np taki jak podała Bluee15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 ja od lat używam zwykłego i nigdy nic się nie działo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berbam Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 zwykły silikon może zawierać środki grzybobójcze i inne świństwa. ja bym nie ryzykował i użył akwarystycznego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts