Alduin Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Siemka właśnie otrzymałem akwa 250 lI nie wiem jakie rybki do niego dać może doradzicie ?Dodam że mam już:2 kosiarki13 molinezji czarnych15 neonkow 4 kiryski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibon2008 Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Dokup co najmniej jeszcze dwie kosiarki . Co najmniej ze 2 kiryski . reszta jest ok Trochę za dużo tych molinezji jak dla mnie i myślałbym o jakiś innych rybkach za miast ich do takiego zbiornika . Np. Parka skalarów . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alduin Posted June 18, 2013 Author Share Posted June 18, 2013 A jak zostawiłbym to co mam i dorzuciłbym skalary nie pogryzłyby molinezji i neonków ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmariusz5 Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 A jak zostawiłbym to co mam i dorzuciłbym skalary nie pogryzłyby molinezji i neonków ? Tak masz rację skalary jedzą rybki mniejsze od siebie sam miałem z nimi przygodę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts