ryb2ka Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Cześć, macie może jakieś fajne pomysły na urządzenie akwa 300l 120x50x50 ? Była bym wdzięczna za zdjęcia i nazwy roślin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungu Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Napisz trochę więcej - jaki Biotop sugerujesz, czy będzie nawożenie CO2, jakie masz oświetlenie, pomysłów jest wiele ale najpierw trzeba by było napisać oczekiwania.... a może słonowodne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryb2ka Posted June 17, 2013 Author Share Posted June 17, 2013 Akwarium słodkowodne. Sprzętu takiego jak oświetlenie czy filtr jeszcze nie mam, bo najpierw chcem sobie wszystko zaplanować. Nie mam wybranego biotopu. Chciałam zobaczyć wasze różne pomysły i coś wybrać. Chciała bym żeby były w tym akwa jakieś jasne skałki porośnięte mchem lub trawą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Zanim rozwinie się temat na 5str. z propozycjami przejrzyj galerie zbiorników 300L, może coś Ci wpadnie w oko http://forum.superakwarium.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts