BARTIX1982 Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Witajcie Kupiłem na giełdzie paletki i jedna miała coś dziwnego na skórze. Po 3 dniach wygląda to jak jakiś owalny kształt, pusty w środku, mlecznego koloru, nie wystaje poza skórę. Przypomina to coś jakby namalowane pędzelkiem jajo o średnicy ok 1.5 cm Wiecie co to za choroba? Miałem kiedyś coś takiego na skalarze a później miał jeszcze poszarpaną płetwę boczną - składał ja i dotykał tego miejsca.... leczyć czy uśpić??? zaraźliwe?? uleczalne??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BARTIX1982 Posted May 11, 2013 Author Share Posted May 11, 2013 Ale forum - paletka zdechła, dzięki za nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Ależ prosimy bardzo.A następnym razem jak będziesz miał problem to dostosuj temat do wytycznych http://forum.superakwarium.pl/jak-zadawac-pytania-na-forum-superakwarium-pl-t48986.htmlAle to już na innym forum, żegnam Pana.Z kuli tu nie wróżymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts