Seba111 Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Witam zakupiłem dzisiej taki zestaw , jeszcze muszę wężyk kupić tylko muszę przemierzyć ile metrów Powie mi ktoś jak te zaworki zamątować ? Babka mi je poleciła , bo podobno jak prąd wywali to może mi się woda cofnąć i zalać napowietrzacz , a wtedy na gwarancje nie wezmą i dlatego warto dać parę złoty na to Z góry dzięki jak ktoś powie jak to ogarnąć Zdjęcie zestawu : Matę zakopię w piachu z tyłu i będzie dobre Ewentualnie z przodu dam jeszcze jakiś kamień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Przecinasz wężyk i wstawiasz zaworek w kierunku opisanym na zaworku. Tylko po co Ci ta cała mata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba111 Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 Przecinasz wężyk i wstawiasz zaworek w kierunku opisanym na zaworku. Tylko po co Ci ta cała mata Zasypię ją z tyłu akwa i liczę na to , że będzie to fajnie wyglądać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts