hunter209 Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Kolejna kupa roślin na sprzedaż. Tym razem na sprzedaż cztery zestawy roślin z przycinki, które widać na poniższych zdjęciach: 1/4 tego co na zdjęciu. Zatem: -Ludwigia repens -Hygrophilia difformis -Heterenthera zosterifolia -Hydrocotyle leucocephalla -Limnophila Sessiliflora + rośliny których na zdjęciu nie ma, ponieważ nadal rosną w akwarium czyli: -Cryptocoryne wendtii brown -Sagittaria subulata -anubias Czyli razem 8 gatunków łatwych w uprawie roślin wolnych od glonów. Cena 30zł za zestaw. To cena ostateczna, koszta przesyłki na mojej głowie Zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter209 Posted April 28, 2013 Author Share Posted April 28, 2013 Zostały 3 zestawy. Dziś rośliny posortowałem i ostatecznie jeden zestaw zawiera: -Heterenthera zosterifolia 9 szt -Hygrophilia difformis 8 szt -Ludwigia repens 2 szt -Hydrocotyle leucocephalla 1 pęd -Limnophila Sessiliflora 2 szt -Cryptocoryne wendtii brown 3 szt -Sagittaria subulata 2 szt -anubias 1 szt. Nadmieniam, że rośliny te są łatwe w uprawie. Bardzo szybko rosną (oprócz anubiasa rzecz jasna) i nie wymagają dużego naświetlenia. Idealne dla każdego! Cena bez zmian. 30zł - cena ostateczna, koszta przesyłki na mojej głowie. A tak objętościowo wygląda jeden zestaw (w sklepie za 30zł mamy 2-3 roślinki!): Rośliny pochodzą z tego akwarium: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts