Jump to content

Napowietrzacz

Recommended Posts

Czy opłaca się kupić do mojego AQ napowietrzacz? Mam brzeczyk (filtr + natlenienie) chodzi już trochę głośnawo... a bez podłączonej rurki do powietrza nie słychać go :D.

Planuję zakupić napowietrzacz bo i tak do 126 się przydać może :)

Więc jak?

ale napowietrzacz to to samo co brzęczyk... i chodzi zasadniczo głośno.

Chyba że mówisz o tym że masz teraz filtr z napowietrzaniem i chcesz kupić osobny brzęczyk, aby filtr nie musiał już służyć za napowietrzanie... Bo tak trochę nie zrozumiale napisałeś ;)

A więc sam napowtrzacz(brzęczyk) jest głośny. Lepiej jest założyć na filtr deszczownicę, wówczas jest cicho a dodatkowo silnie napowietrza wodę poprzez ruch tafli ;)

masz filtr i chcesz kupić napowietrzacz, nie można było tak od razu? :mrgreen:

Nie posiadam napowietrzacza tej firmy, ale chyba wszystkie chodzą tak samo głośno... ja nadal będę stać przy deszczownicy.

no to lecisz do sklepu i kupujesz najtańszy brzęczyk- u was jest chyba nawet zoologiczny tej samej pani, co ma u nas ;)

brzęczyk do 30L nie wyniesie Cię więcej jak 20 zł.

Ta na Dąbrowskiego 35 zl a na Paderewskiego 31 :D mam ale cholerstwo głośno chodzi... :(

Właśnie gdzie u Ciebie jest zoolog bo ja wiem tylko gdzie jeden jest u Ciebie na głównej ulicy jak się wjeżdża do Świebodzic po prawej przed lub za biedronka :)

Dobrze się tam znają? Może tam na zakupy będę jeździł :D może Artemie chociaż będą mieć :D :D A jakie Ceny roślin?

Jak to napowietrzenie powinno być dobre jak wam chodzi za głośno to kupić kamień napowietrzający.

A myślisz, że nie mam kamienia i to jeszcze taki dość duży kwadrat, a nadal hałasuje :/

• 1 month later...

ja stosuje napowietrzacz tetra APS 100 jest na gumowych nóżkach, które tłumią drgania jest w miarę cichy na pewno cichszy niż ten z linka aquaela APR 150 bo ten drugi słyszałem w akcji

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...