Kabina Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 No to napisze tutaj... No to zacznijmy od początku Na zbiornik sie nie moge zdecydować, a raczej czekam czy uda mi sie ogarnąć tą 240, jeśli nie to kupuje 300l Ale nie o tym chciałem Biotop: myśe o CW z obsadą : 4x skalar żaglowiec (docelowo 1+1 ew 2+2) 40x bystrzyk 1+3x pielęgnica kakadu lub agassizzi 10x hokejówka 3x sum kiryśnik 15x kirysek pstry Na podłoże planuje wrzucić czarny żwir ok 5mm wymieszany gdzieniegdzie z piaskiem. Na ozdobę troche kamieni (jeśli macie pomysły jakie będe wdzięczny) do tego troche korzeni I tutaj pojawia sie problem bo nie wiem jakie roślinki wrzucić do tego baniaka x( Nie chce żeby było zbyt zarośnięte. Myślałem żeby ogarnąć sadzenie mniej więcej tak: 240l: bez 2 planu tył kilka 'krzaczków' dających ładne tło rybką 300l: 2 plan gęsto będzie przy ściankach natomiast 3 plan pozostaje bez zmian. Jeśli macie pomysły co do roślin lub aranżu będe wdzięczny jeśli je tutaj przedstawicie Pozdrawiam i z góry dziękuje Kabina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts