przemek5932 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Witam . Od.kilku dni zaczely mi znikac z akwarium rybki myslalem ze to wina bocji i ja odalem do sklepu a dzis zginol.mi glonojad zostaly aby oscji i skora n filtrze czy kiryski mogly go zjesc mial on z 3 cm a kiryski okolo 6lub czy to wina bocji ktora moze go podgrysla i zdech a kiryski.zjadly go i zostawily aby oscji Luna: +1 za pisownię. Upominałam Cię już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamyz Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Kiryski, zbrojnik i bocja zjedzą padline:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Zacznij od podania pełnej obsady zbiornika i konkretnych informacji o nim. Piszesz strasznie chaotycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0mek23 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Ryby są z kanibalami, więc chyba każda możliwa mogła go zjeść. Używaj polskiej pisowni! Nie myślałeś żeby najpierw rozszerzyć Swoją wiedzę a dopiero później doradzać? Mapet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts