rozi Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 witam chcaiłbym załozyc akwarium 200l Mam ,wymiary 100/40/50 i pytanie odnosnie rybek czy moge takie kupic czy ponioslo mnie z rodzajami , 2 skalary, kirysiki 2 panda 2 spizowe 2 simlis,neonki czerwone 15 ,i pare krewetek Luna: Temat wydzieliłam i przeniosłam. Zakładaj własne wątki w odpowiednich działach, zamiast podpinać się pod cudze tematy. Radzę też zadbać o pisownię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madk Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 No skalary mogły by mieć ładny obiadek , kirysy 1 rodzaju . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcda-p Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Podaj parametry wody. Skalary potrzebują odrobinę większego zbiornika, choć na upartego mogłyby zostać o ile twoja woda im pasuje. Powinieneś mieć stado około 6-10szt składające się z jednego gatunku kirysków. Jak podasz więcej informacji to coś się poradzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 200 na parkę starczy. Jakby nie było innych ryb, to można się nawet uprzeć na dwie pary. Ale najważniejsze to wyjść od parametrów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts