Koniu Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Witam, dzisiaj znalazłem w sklepie taki oto kamień. http://www.novum.info.pl/?pid=380 Jest w dziale kruszywa dekoracyjne-> łupki (kamienie ogrodowe) Sprawdzałem octem i nic nie pieni, jest tani i ładny, więc myślę o takim w swoim akwarium. Spotkaliście się już z takim ? Nie wiem czy zmienia jakieś właściwości wody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał.W Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Wyglądają naprawdę fajnie Przed umieszczeniem ich w akwarium możesz zalać te kamienie w innym pojemniku z wodą i przez kilka dni obserwować zmiany parametrów wody, jeśli woogóle jakieś wystąpią. Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koniu Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 I w dodatku kosztują 35gr/kg, gościu w sklepie mówi, że bez wapnia, ocen potwierdził, ale nie wiem czy czegoś tam innego nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts