lukaszwat Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Witam jestem tu nowy i to moje pierwsze akwarium, pierwszy raz pisze posta więc proszę o wyrozumiałość podłącze się pod pościk kupiłem akwa 72 l i mam kilka wątpliwości i pytań do akwa kupiłem Bio Power 160 EHEIM - jak go zamontować -> czy cały może być zanurzony ???? czy musi być na równo z lustrem wody do akwa chce wpuścić takie ryby i czy mogą one żyć razem: neon inesa - 6 szt gupik - 1 szt gupik samiczka - 2 szt molinezja czarna - 1 szt molinezja czarna samiczka - 1 szt otosy - 4 szt. PIELĘGNICZKA ŻÓŁTA - 2 szt. lub bojownik syjamski - 1 szt. ( wolał bym bojownika) raki CAMBARELLUS PATZUARENSIS - 2 szt. Czy bojownik nie pogryzie pozostałych ryb ???? a jakie rośliny będą najlepsze do takiego zestawu ryb ???? jeszcze myślałem nad połówką kokosa i 3 bambusy no i jakiś korzeń Czy nie jest za dużo tych rzeczy. Jak byście urządzili takie akwarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Na razie sprawdź pH i GH kranówy. Jakie podłoże? Napisz do modów, żeby wydzielili osobny temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszwat Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 ziemia będzie ADA AQUA SOIL AMAZONIA i jak sprawdzę parametry wody to czy taka obsada może być ???, nie jest ich za dużo ???? nie pozabijają się ?????? Zdania zaczynamy z wielkiej litery. Jeden znak zapytania jest wystarczający. kubas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts