Siwy [CA] Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 witam mam 200l. akwarium zalane 3 dni temu planuje. kupic 8 mlodych skalarow i 6 mlodych ramirezek, 2 bocje , 5 kiryskow, 3 samice zbrojnika niebiesiego i jednego samca, parke gupikow , 6 miedzikow obrzezowych, 2 platynki samice i 1 samiec co powiecie na te obsade do 200l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 witam mam 200l. akwarium zalane 3 dni temu planuje. kupic 8 mlodych skalarow i 6 mlodych ramirezek, 2 bocje , 5 kiryskow, 3 samice zbrojnika niebiesiego i jednego samca, parke gupikow , 6 miedzikow obrzezowych, 2 platynki samice i 1 samiec co powiecie na te obsade do 200l.bocje najlepiej 5 ,głupiki i skalary razem zły pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 witam mam 200l. akwarium zalane 3 dni temu planuje. kupic 8 mlodych skalarow i 6 mlodych ramirezek, 2 bocje , 5 kiryskow, 3 samice zbrojnika niebiesiego i jednego samca, parke gupikow , 6 miedzikow obrzezowych, 2 platynki samice i 1 samiec co powiecie na te obsade do 200l.bocje najlepiej 5 ,głupiki i skalary razem zły pomysł Zgadzam się z kolegą bocje najlepiej się czują w stadzie. Z resztą obsady zgodziłbym się. A może zamiast gupików molinezje??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek111 Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Mam gubiki i Skalary i nie zjadają duzych, jak gubik sie okoci to wtedy nic nie zostaje to normalne, ale doroslych rybek nie atakują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 witam mam 200l. akwarium zalane 3 dni temu planuje. kupic 8 mlodych skalarow i 6 mlodych ramirezek, 2 bocje , 5 kiryskow, 3 samice zbrojnika niebiesiego i jednego samca, parke gupikow , 6 miedzikow obrzezowych, 2 platynki samice i 1 samiec co powiecie na te obsade do 200l.obsada:8x skalar 6x ramireza 5x kirys 2x zbrojnik [samiec,samica] 6x miedzik I jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 A nie za dużo tych skalarów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 A nie za dużo tych skalarów? jesli skalary bedą małe to nie za dużo....potem dobiorą się w pary jak bedą juz duże i 2 parki mysle ze moze zostawic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy [CA] Posted April 11, 2009 Author Share Posted April 11, 2009 8 skalarow dlatego ze jezeli sie dobiora 2 pary to reszta zostanie przeniesiona tak samo z ramirezkami zostano tylko dobrane parki . jesli muwicie ze nie gupiki to moze molinezje lub mieczyki w jakiej ilosci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Mam gubiki i Skalary i nie zjadają duzych, jak gubik sie okoci to wtedy nic nie zostaje to normalne, ale doroslych rybek nie atakują. Raczej GUPIKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts