adik Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Witam prosze o pomoc w doborze odpowiedniej obsady mam akwarium 102l i moja propozycja brzmi 5x kirysek (odmiana chyba nie gra roli ) 15x neon inesia lub czerwony i 6 gupikow oraz 2x zbrojnik niebieski . Co myslicie o tej obsadzie. To jest moja propozycja bardzo chce wysluchac waszyc propozycji i rad co nie pasuje albo co dodac. I jeszcze pytanie czy jesli by sie udalo to czy gupiki nie zjedza mi narybku neonow oraz odwrotnie?? Z gory dzieki i pozdrawiam nemo130: Pisownia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubuś Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 8 kirysków Link to comment Share on other sites More sharing options...
adik Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 8 kiryskow i bedzie dobrze ?? bo chcialem wlasnie teraz po chodowac takie male rybki dla odmiany i nie chce tez zeby akwarium bylo przerybione dlatego dalem propozycje i chce aby doswiadczeniu pomogli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubuś Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 8 kirysków będzie okej . Oczywiście mam na myśli taie gatunki jak spiżowy , panda , pstry ( tych rozmiarów) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adik Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 tak o tych tez mysle dokladnie ale chyba sie nie stanie nic jak kupie 10 i po mieszam spizowego z panda 5/5?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubuś Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Nie zaleca się mieszać ich w tak małym zbiorniku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adik Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 aaha ok dzieki pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts