cichy44 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Witam! Mam 8szt.żałobniczek w akwarium 60l z innymi rybkami już prawie rok. Jak stworzyć warunki by się rozmnażały żałobniczki , proszę o porady lub dostęp do literatury. agunia997- Ja proszę o zadbanie o pisownię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankleszci Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Ciekawe czy komuś sie udało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebax Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Podobno żałobniczki są łatwe w rozmnożeniu chociaż nie słyszałem że komuś się je udało rozmnożyć z powodzeniem płeć jest b.ciężko rozróżnić u nich ja za nic temu nie podołam chętnie poobserwuje ten temat bo jestem ciekaw czy ktoś i jak ten ktoś rozmnożył te rybki a co do literatury to wystarczy wpisać ,,żałobniczki'' w google i szukać i czytać o nich ;D - a troszkę jest bo jak pamiętam to 4 fora akwarystyczne ale nie pamiętam jakie ;/ miłego szukania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts