Manchesterowiec Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 co można zrobić zeby roślinkę z rzeczki móc wsadzić do akwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorX Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 oswoić powoli do cieplejszej wody i mniejszego oświetlenia,czas dobrać zależnie od gatunku no chyba że oświetlenie jest profesjonalne,nawożenie,CO2...zależy od rośiny czy się zaadoptuje Przed włożeniem opłukać w ciepłej wodzie w celu pozbycia się pierwotniaków (lub chemia-nie polecam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil1124 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 ja dzisiaj byłem nad rzeczką i znalazłem kilka ciekawych roslin i wsadziłem do akwarium oczywiscie dokładnie umyłem i na chwile odkaziłem do MFC i do akwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manchesterowiec Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 ok dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts