Metal75 Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Witam, Coś mi pożarło ducha amazońskiego, miał ok. 6 cm. Większe są tylko dwa platydorasy, dwie bocje wspaniałe i dwa kiryśniki. Która mogła go pożreć? Obstawiam kiryśnika bo ostatnio miał nienaturalnie wielki brzuch. Gdzie mogę kupić większego ducha???? Takiego pow. 10 cm. I ewentualnie komu oddać tego kto go zabił??? Pomocy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartex Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Żadna z tych ryb nie mogła pożreć Twojego Ducha... Poszukaj trupa, masz pokrywę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Metall, co to za akwa i co w nim pływa. Robiłeś testy wody? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karkonosz Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Duch potrafi się dobrze skitrać, a jeśli akwarium jest oświetlone to nie pokazuje się zbyt często, więc całkiem możliwe, że twój duch wciąż żyje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartex Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Wymiary i obsada zbiornika? Coś czuję że będzie jak zawsze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal75 Posted October 2, 2012 Author Share Posted October 2, 2012 Witam, Akwarium ma 300 l. Opróćz tych wymienionych mam kilkanaście rozbor hengela, kosiarki, otoski, dwie molinezje żaglopłetwe, jedną brzanke denisona, dwa cierniooczki, kilka daniakó i gupików i niestety dwa labeo (żal mi zabijać a nikt nie chce ich wziąć). Mam pokrywę. Duch zawsze był aktywny a trupa nie znalazłem. Już kilka dni mija a ducha nie ma... pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartex Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Jak zdechł to platydorasy może się nim zajęły... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Ogarnij swoją obsadę, bo burdel masz nieziemski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts