MarcinG. Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Witam czeka mnie zmiana obsady w moich 20 litrach wymiary: 37x19x25cm filtr: Aquael Pat mini oświetlenie: Aquael Decolight 11w i co nieco roślinnosci którą można zobaczyć w temacie o moim zbiorniczku: topic51810.html co do obsady w mieście dostępne są: Gupiki endlera Gupiki pawie oczko Bojowniki krewetki RC, White Pearl Proszę o propozycje o podanie ile z tych gatunków które napisałem moge miec u siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martino74 Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Co do obsady proponuję: bojownik wspaniały 1 + 1 gupiki 4+3 albo krewetki ok 5 szt. ponieważ później zaczną ci się rozmnażać w zastraszającym tempie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinG. Posted September 26, 2012 Author Share Posted September 26, 2012 Dzięki za odpowiedź, jednak myśle że to co podałeś to jednak sporo na 20l czy bojownik nie zamęczy jednej samicy? i czy 4+3 to gupików też nie jest za dużo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinG. Posted September 26, 2012 Author Share Posted September 26, 2012 Czy mogą być gupiki 2+4 (samce+samice)? Co robić z ewentualnym narybkiem? nemo130: Pisownia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Jakbyś miał drugie akwarium, to traktuje się młode jako pokarm dla innych ryb. Ja popieram Atreyu w kwestii gatunków, ale jako górną poprzeczkę ustawiłbym te 4 sztuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts