wssthc Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Pojawiło mi się 5 małych rybek, wyglądają jak małe gupiki... mam platkę czerwoną i gupiczkę w ciąży, ale obydwie wyglądają jak by jeszcze nie rodziły, mam jeszcze parkę półdzióbków karłowatych i samica jakby trochę schudła, ale to może dlatego, że mało je (jest prawie ślepa ma zarośnięte źrenice tym co my mamy białe, taką już kupiłem) mam 3 pytania... 1) czy gupik może urodzić parę sztuk, a następne za parę dni lub dłużej (minęły już 5 dni) 2) czy młode tych 3 gatunków można rozróżnić po 5 dniach?? A jeżeli nie to po ilu?? 3) może to co ma na oczach to jakaś choroba i można to wyleczyć. agunia997- Pisownia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Da sie rozróżnić młode gupiki od młodych platek Tak może urodzić kilka młodych a za kilka dni resztę (miałem taką sytuację z mieczykiem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wssthc Posted September 23, 2012 Author Share Posted September 23, 2012 A małe póldziobki od gupików?? I czy małe platki będą lekko różowe? Michał84:Zdania zaczynamy z wielkiej litery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts