sikor Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 jeżeli serca wołowe są świeże prosto ze sklepu to wystarczy je pokroić i juz się nadają jako pokarm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 nie musisz ich kroic mozesz naskrobac tak jak ja robie ale odrazu ze sklepu jak najbardziej ja tak robie caly czas i zadna rybka nie padla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekd72 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 pomoże mi ktoś??:>ja robię swój mix i jest super ,jak chcesz dam ci przepis wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todotodora Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Najbardzij serca wołowe lubią paletki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 pomoże mi ktoś??:>ja robię swój mix i jest super ,jak chcesz dam ci przepis wieczorem ok poproszę;d EDIT: jeżeli serca wołowe są świeże prosto ze sklepu to wystarczy je pokroić i juz się nadają jako pokarm? nadają się ale wcinają ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLBS Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Muj trzcinak je serce jak szlony ! Dam ci fajny sposób jak je przygotować ja daje całom kostke na miske rozpuszczam w osobnej ochotke w tym czsie kro je serce na małe kawałki dodaje ochotki lub szklarke . Możesz dawać też bez ochotk i szklarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welonka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Najbardziej to serducha bojownikom smakują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi