ewelk20 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Czy mozecie mi pomóc i okreslic czy moja Moli jest w kotna i ile to jeszcze moze potrwac utyla i to sporo nie wiem co znia robic to moja 1 molinezja Link to comment Share on other sites More sharing options...
loosak Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 zdjęcie mile widziane Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelk20 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 oto moja Moli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 jak na moje oko to ona nie ma nawet 4 miesięcy, czyli ja bym ją zaliczył jeszcze do narybku, no a czy jest kotna, wydaje mi się że za wcześnie by to oceniać. na tym zdjęciu wygląda że nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loosak Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 mi się wydaje, że chyba nie jest. nie widzę plamki ciążowej, ale mogę się mylić Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelk20 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 słabej jakości zdjecie ona ma ze 3cm i jest na prawde gruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelk20 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 jakiego koloru jest plamka?? bialego czy czarnego?? pociemnialjej brzuszej i to bardzo byla cala przezroczysta a teraz mataki ciemny Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelk20 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 poza tamolineza mamjeszcze 4 bojowniki (1 samiec) 3 mieczyki 2 kirysy 8 razbor kl 2 glonojady i od dzis molinezje czarnego samca myslicie ze nie musze sie obawiać i samica moze zostac w Aq ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 w takiej obsadzie trudno żeby zaszła w ciążę bo i z kim... samiec dopiero co doszedł wiec spokojna twoja rozczochrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelk20 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 Miałam wcześniej jeszcze jednał molinezje samca biało żółtego ale padl nie wiem czemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 dodaj jeszcze jakieś wyraźniejsze zdjęcie w lepszym świetle, ciężko tutaj cokolwiek wywnioskować, wg tego zdjęcia wygląda na chudą, ale jeżeli twierdzisz że jest otyła to może kolejne zdjęcie rozjaśni nam sprawę Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelk20 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 zrobię zdjęcie jutro i wrzucę może ja sie nie znam nie wiem ale przez ostatni czas naprawde sporo przytyła i dziwnie sie zachowuje chowa sie ciągle pływa tylko na dnie i ma dziwne schizy plywa do przodu i do tylu bez odwracania sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 A ile litrów ma akwarium? Tak z ciekawości... Ta molinezja wygląda na bardzo młodą..No chyba że masz gigantyczny żwirek w akwarium.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelk20 Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 25l, już znam odp na pewno jest w ciąży a raczej była małe już są Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts