wiciulenka Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Philips Genie 18 W 6500 K Filtr Aquael Pat mini 400 l/h Węgiel organiczny w płynie Temp. 24 Fauna: 1 Carassius auratus, 4 Otocinklus przyujściowy (Wiem, że w tym momencie wszyscy mnie zjedzą za obsadę, ale welonka jest w tym zbiorniku chwilowo i jest jeszcze mała, planuję ją do końca miesiąca przenieść do dużo większego akwarium, a tu chcę zostawić otoski i wpuścić krewetki) Flora: Cryptocoryne krauteri Cryptocoryne costata Elodea canadensis Michx Cladophora x2 Anubias nana x2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Ile to jest "Dużo większe" ? Co Cię wzięło na te paskudne kamyczki? Teb biały kamol to wapień? Krótko jak na otoski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiciulenka Posted July 15, 2012 Author Share Posted July 15, 2012 200l. Małe kamienie miały przytrzymać gałęzatkę, żeby nie wypłynęła na powierzchnię, lewa już się trzyma. Mam zamiar je wyjąć gdy już nie będą wypływały. Kamień to kwarc. Co oznacza, krótko jak na otoski? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Otoskom jak przyjdzie do amorów to będą zapieprzać jak głupie po całym akwarium. Myślę, że 50 cm to dolna granica bezpieczeństwa dla ich szaleństw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 A wiadomo jakie są wymiary tej bańki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Jakich wymiarów może być to co widzisz, Locdog, więcej jak 45cm to to na pewno nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts